Toborzás, kiválasztás
Közreműködünk a megbízó profiljához, igényeihez, a betölteni kívánt munkakörhöz költséghatékonyság és eredményesség szempontjából leginkább megfelelő toborzási módszer meghatározásában, és legjobb jelölt kiválasztásában.
Munkakörelemzés
Közreműködünk a valódi szakmai feladatoknak, üzleti céloknak megfelelő munkakörök kialakításában, a munkaköri leírások elkészítésében.
Képzés
A vezetői és munkatársi igények, távlati célok, üzleti stratégia függvényében elkészítjük képzési tervét, költségvonzattal és az utánkövetés leírásával.
Motiváció, ösztönzés
A munkaadói igények felmérését követően javaslatot dolgozunk ki az adott vállalatnál bevezethető motivációs eszközök alkalmazására. Elvégezzük a már meglévő ösztönzési módszerek elemzését, szükség esetén tanácsot adunk a változtatásokra.
Esélyegyenlőségi terv
Elkészítjük esélyegyenlőségi tervét, a helyi, környezeti lehetségek maximális figyelembevételével.
Életpálya, karrierút
A megbízó által igényelt területeken (bármely munkakör esetében) elkészítjük az új belépő, vagy már régebb óta dolgozó munkatársak karrierépítési, fejlődési, elmeneteli lehetőségeit tartalmazó életpálya-tervet.
HR stratégia
A megbízó üzleti stratégiájára, távlati céljaira építve elkészítjük a fenti elemeket, és további HR területeket (szervezetfejlesztés, kommunikáció, munkaszervezés, vezetőfejlesztés stb.) feldolgozó HR stratégiáját.
Szakmai anyagok készítése
Bármilyen személyügyi, illetve HR témájú szakmai anyagok elkészítésében szívesen állunk megbízóink rendelkezésére.
Gondoskodó elbocsátás
A munkaviszony megszüntetésekor, létszámleépítéskor segítséget nyújtunk az elbocsájtott dolgozók számára a változás feldolgozásában, tájékoztatást nyújtunk az elsődleges tennivalókról, és személyre szabott álláskeresési tanácsadást végzünk, amelynek keretében segítünk kialakítani a leghatékonyabb önéletrajz- és motivációs levél-formát, beavatjuk a leginkább megfelelő álláskeresési módszerekbe, segítünk, hogy mindenki megtalálja a legjobb interjútechnikát.