Álláskeresési tanácsadás pályakezdőknek, munkavállalóknak

A tanácsadás személyre szabott. Az álláskeresési ötleteket, javaslatokat az egyéni lehetőségek, képzettség, ismeretek, szakmai gyakorlat, személyes jellemzők függvényében alakítjuk ki.

A tanácsadás folyamata
  1. Az első találkozón kérdőív kitöltésére és személyes elbeszélgetésre kerül sor. Az ügyfélnek lehetősége van eldönteni, hogy mely elemekre szeretné fektetni a hangsúlyt (pl. önéletrajz-írás, motivációs levél elkészítése, álláskeresési módszerek, felvételi interjú, beilleszkedés egy új munkahelyen, konfliktuskezelés stb.) A találkozó során a tanácsadó felméri a kritikus pontokat, megismeri az álláskeresőt, a kérdőív és a személyes beszélgetés segítségével felméri, melyek azok a speciális, személyes jellemzők, amelyeket figyelembe kell venni a személyes álláskeresési program kialakításakor.
  2. A második (és szükség esetén további) találkozó(ko)n a tanácsadó személyre szabottan segíti az ügyfelét, konkrét, gyakorlati tanácsokat ad, felhívja figyelmét azokra a hibákra, amelyeket álláskeresése, vagy munkahelyi konfliktusai során esetleg elkövetett, javaslatokat tesz arra, hogy mit változtasson meg a jövőben.
A tanácsadás nem helyettesíti az aktív álláskeresést, önéletrajz-írást, vagy a személyes részvételt a felvételi interjúkon! Tanácsadó irodánk nem végez munkaerő-közvetítést, hanem olyan, évek, sőt évtizedek múltán is hasznosítható gyakorlati ismereteket nyújt, amelyeket megváltozott élethelyzetben, több szakmai tapasztalatot szerezve, vagy életmódváltáskor is hasznosítani tud.

Fontosnak tartjuk, hogy ne standard önéletrajzokat és motivációs leveleket készítsünk el (az álláskeresők helyett), hanem megtanítsuk azokat a készségeket, ismereteket, praktikákat, amelyek segítségével bármikor, bármilyen munkahelyre történő jelentkezéskor profi, hatásos, jól felhasználható pályázati anyagot tud összeállítani, immár segítség nélkül.

Árképzés

A tanácsadás óradíja 2 000,- Ft (1 600,- Ft + áfa)
Az első találkozón adminisztrációs költségként 500,- Ft (400,- Ft + áfa) díjat felszámolunk, ezt azonban a második találkozó, vagyis a gyakorlati tanácsadás díjából levonjuk.

ŐsFehérvár kártya bemutatása esetén a tanácsadás árából 5% kedvezményt adunk.